Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 27 juni 2011

Väsknamn

Nu har jag döpt om mina väskor! De heter fr.o.m. nu XS, S, M och L. Ja, som extrasmall, small, medium och large. Originellt? Nä, jag vet! Men kom på något bättre!! Eller gör inte det, jag kan inte ändra igen! :)

Måtten som står till höger här är "höjden", utan axelband och bredden på det bredaste längst ner. Den är ju smalare i öppningen som ni ser. De måtten har jag inte skrivit ut. Det blir så plottrigt. men jag kan ta det här...

Öppningen på
XS : 17 cm
S : 21 cm
M : 26 cm
L : 29 cm

Axelbanden är mellan 45 - 55 cm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...