Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 8 juni 2011

En specialbeställning


Dagiskasse med ena sidan blommig och andra moln. Sedan ett hjärta i motsvarande tyg mitt på. Jag har inte sytt så mycket applikationer så lite nervös blev jag... men det slutade bra. Hoppas du också tycker det. :)

Denna väska är one of a kind av två orsaker:
1. Beställaren har designat den själv och vill säkert ha en unik väska. Jag vill också att hon ska få ha det.
2. Molntyget börjar ta slut...

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...