Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 29 juni 2011

Den här är jag nöjd med!
6 våder, 3 olika tyg. Längst ner, en rullfåll.


Idag har jag min sista "riktiga" sydag på länge. Men jag hoppas kunna smita ner när Thomas har semester. Jag måste ju det för att må bra har jag märkt. Sedan så finns ju alla lugna svala nätter då resten av gänget sover.


Så jag tar beställningar hela sommaren! Är vi iväg kan det ta någon dag innan jag besvarar mail och meddelanden på Facebook, men du stör inte!! :)


Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...