Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 23 juni 2011

Titta så fint!

Bred spets mot naturfärgat linnetyg. På en väska kanske?

Jag tackar dig som hjälpte mig på Affär´n för tipset!

Och så hittade jag detta! För länge sedan gjorde jag en väska med fjäril på ena sidan och blommor på andra. Nu kan jag göra en till, fast ljus. Eller så använder man sig av blommorna bara. Med ett sånt här tyg finns många möjligheter!! Roligt tycker jag!

Slutligen hittade jag ett enfärgat petrolblått tyg efter önskemål. Ska användas till väska, men räcker till något mer. Fast ni får ingen bild... det blir ju bara blått... :)

Det var i alla fall en mycket lyckad tygjakt idag. Nu tar jag midsommarledigt ett par dagar. På lördag kanske ni får se hur vi firade här hos oss.
Kram E.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...