Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 29 juni 2011

Väska i petrolEfter att ha blivit så himla nöjd med kjolen fortsatte jag idag och sydde en väska som också blev fin. Jag är nöjd med applikationen jag gjorde på fickan när jag tyckte den var så tråkigt enfärgad. Ibland glimtar det till! ;)


Men sedan har det gått trögare. Har inga beställningar just nu så jag passar på att fila på lite nya grejer. Ett par byxor... Clownbyxor blev det! Men Nelly gillade dem...var väl luftiga och svala en varm dag som denna. Efter det har jag jobbat med ett mönster på en singoallaklänning/tunika. Att göra mönster är inte min starka sida. Men jag vill! Kan själv liksom! Det är så skön känsla när man fixar det. Som med solhatten. Stolt!


Jag ska prova på Nelly imorgon och se hur min prototyp funkar. Jag har redan fått bredda mönstret i halsen för att det bara korvar sig när jag viker ner. Har googlat runt och fattat att man kan göra infodring och annat trix. men det låter jobbigt. Jag är inte bara tjurskallig, jag är lat också! Fort ska det gå och bra ska det bli. Direkt! Tålamod däremot har jag lite dåligt av...


Men jag återkommer i singoalla-frågan! Man kan ju ha flera så Nelly kommer väl få ett gäng innan jag är nöjd.

Imorgon ska jag på behandling för min migrän. Ska bli spännande. Återkommer i detta också...


Nu ska jag sova!

Go´natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...