Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 30 juni 2011

Första provningen


Den passade faktiskt, men jag tycker den är lite liten. Så den här kallar vi storlek 80. Jag försöker göra mönstret lite större. Vidare halsringning och mer vidd i ärmarna. Sedan vill jag testa göra den längre, mer som en klänning. Och så var det ju det där med att vika in för resåren utan att det knölar sig.

Men som första prototyp ser det ok ut... jag är på rätt väg tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...