Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 12 juni 2011

Söndagens bravader

Idag har det varit Thomas fixardag här hemma. Han har målat och fejat. Jag har inte fått något gjort i mitt syrum. Men så var ju helgen uppdelad. Jag igår och Thomas idag. Vi får väl umgås när vi går i pension. ;)

Nelly hade en period mitt på dagen då hon bara grät. Stooora krokodiltårar. Hon var verkligen ledsen och vi kunde inte lista ut vad det var. Till slut somnade hon i min famn... som när hon var liten bebis. Vi gissar så här i efterhand att hon hade gaser (för det hjälpte något när vi strök över just magen) i kombination med att hon var väldigt, väldigt trött. Men, hu, vad synd det var om henne!

Jag har i alla fall lyckats göra klart min bokföring fram till sista maj. Nu ska jag bara göra fram till dagens datum och sedan vara duktig på att föra in alla händelser samma dag! Som man ska, enligt bokföringslagen. Efter att ha suttit och sorterat och numrerat kvitton och fakturor sedan 3 månader tillbaka kan jag förstå varför man bör hålla efter bättre... men jag har ju inte kunnat förrän jag var på kurs för några veckor sedan. Förresten så kan jag det inte nu heller, men jag gör som de sa och hoppas det blir rätt! Det är helt sant! Jag fattar verkligen inte vad jag gör! Men jag är väl bra på annat antar jag.... :)

Imorgon vankas jobb och after work på min favoritrestaurang Babbel! Nice!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...