Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 19 juni 2011

Angelicas väska

Min kusin är en av mina största supportrar. Hon har nu beställt inte mindre än fyra väskor! Som tur är har hon även ett grymt tålamod, för nu när jag haft mycket att göra och lite tid att sy har hennes beställning liksom halkat bakåt i kön. Det är hemskt hur man behandlar släkten ibland! ;) Nu är jag äntligen på gång med hennes väskor. Första helt färdig och de andra nästan. Så snart, Angelica...snart...


I veckan som kommer är det tisdag som blir sydag. Imorgon var vi egentligen sugna på djurparken, men det ser ut att bli regnigt och då väntar vi till en annan dag. Vi har ju ett helt sommarlov på oss gu´bevars!


Vi ses!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...