Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 17 juni 2011

Väska

till Lena
Men nu är detta tyget slut.

Idag har jag sytt väskor. En blev helt klar, tre nästan. Jag har klippt ut två solhattar och strukit på vliseline på diverse delar. Jag har tvättat en bit tyg till en snuttefilt och gjort en nytt mönster till en väska. Jag har hunnit med ganska mycket, men inte allt jag tänkt. Imorgon är Thomas borta hela dagen så jag kan nog inte räkna med att sy något. Det skulle vara om Max får ett ryck och umgås med sin lillasyster en stund. Tänk så glad hon skulle bli då! ;)

Nu kollar vi Arkiv X på tv. Spännande!

Vi ses en annan dag!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...