Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 29 oktober 2011

Nya tyger!

Har varit på Skroten idag. Härligt!!
Cupcakes, lite kraftigare bomullstyg
Jeanstyg med stjärnor. Uppdatering: nästan slut!
Flanell
Tunnare bomullsväv, brun botten
Marinblå botten med älskade flugsvampar
Nu skulle jag bara vilja gå ner i min källare och stanna där länge, länge! Men det får bli en annan dag. Just idag är det annat som ska göras. Frustrerande när huvudet bubblar av idéer, men samtidigt får man ju vara glad att det bubblar.
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...