Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 17 oktober 2011

Första bildkavalkaden

Nu har jag laddat in bilderna från lilla kameran. Den vi tog med på stranden i sanden. Den vi inte var lika rädda om och den som kanske inte tar lika fina bilder. Men motiven är det ju inget fel på!! :)

Så varsågoda, ni som tycker om att titta på oss:

Nu är det strax sovtajm för mig och min man. Alex och Nelly sussar redan gott och Max har fått igång telefon och dator efter några konstigheter i Turkiet. Lycklig kille!

Jag ska inte på föreläsning i Göteborg på onsdag och får alltså en sydag (jippie!). Så ses vi inte innan så ses vi iallafall igen då! Nästan klar med en söt liten sak... Bild kommer...
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...