Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 31 oktober 2011

Mössprovning

När Nelly är nere i mitt syrum har hon blivit väldigt förtjust i att gräva runt bland mina uppsydda grejer som ska med till mässan (söndag på Grand!). Överst ligger ett gäng mössor och jag sa åt henne att välja en hon gillade. Det blev den gröna med fordon. Hon får den inte! Har alldeles för många mössor redan, men det passade bra att fota lite för att visa modellen.

Linslus!

Så kan man också ha den... men det var väl inte så jag tänkte direkt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...