Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 6 oktober 2011

Stora förhoppningar...

... på att bjuda er på bilder redan nu från soliga Turkiet. Men bara att klicka sig vidare tar ca 3 minuter. 3 MINUTER!! Fattar ni hur lång tid det är när man är van att bara klicka på!!? Först en sväng inne på Facebook. Men bara att få fram händelserna eller meddelandena tog 3 minuter. Ville jag sedan gå in på något tog det nya 3 minuter... Hade fyra meddelanden, tre vänförfrågningar och 11 händelser... ni får vänta! :)
Väl inne här på bloggens förstasida.....logga in...3 minuter....nytt inlägg... 3 minuter...och nu vill jag inte tänka på hur länge det kan ta att publicera detta. Har bara tio minuter kvar.

Bilder är inte att tänka på som sagt. Försökte och det låste sig fullständigt.

Men vi har det bra! :)

Jag publicerar och skriver mer om det går fort.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...