Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 17 oktober 2011

Tillbaka!!

Hemma i gamla Sverige igen! Det är skönt att vara hemma. Vi har haft det jättebra, det har verkligen känts som semester, men det har funnits saker jag saknat. Mer om det en annan dag. Och bilder kommer...


Idag är det sydag och i morse kom jag på att jag ska på möte i eftermiddag på skolan. Dessutom ska vi i arbetslaget på föreläsning i Göteborg på onsdag, så mycket av mina sydagar försvinner den här veckan. Jag har försöktvara supereffektiv idag och hunnit med mailande och momsredovisning. Sydde precis nu klart denna långärmade singoallan som var påbörjad för några veckor sedan.


Storlek 110
220 kronor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...