Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 26 oktober 2011

Dagiskasse klar

Jag betar av min lista sedan i måndags. Har gjort singoallaklänning och nu en dagiskasse. Idag jobbar jag ju skitbra! Jag har massa grejer jag vill sy. Klippt ut flera projekt som jag nu bara ska sy ihop. Hinner inte äta ens! Men det är så kul!!
Den här dagiskassen är en beställning. Jag valde rosa foder och svart kantband för jag tycker de kontrasterna blev så bra! Hoppas Anna håller med!Gillar det här tyget mer och mer!! Får nog bli något till Nelly också. Men inte idag.

Måste fortsätta!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...