Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 24 oktober 2011

Turkos mössa

Jag har varit ofokuserad och seg idag. Har sytt mössorna, som jag lovat. Klippt ut och börjat sy på tunikan och dagiskassen, men så sydde jag plötsligt klart en annan väska som jag inte tänkte göra idag. Bara för att det satt brun tråd i maskinen. Kanske kan kallas effektivt i och för sig. Sedan har jag funderat på nya projekt. Jag har en riktigt bra idé (tror jag) men måste köpa nya tyger till det så jag vet inte.

Ja, det är väl det jag gjort. Nu ska jag hämta Nelly. Hon fick sovmorgon idag och sov lääänge så jag började ju faktiskt inte sy på riktigt förrän vid tio. Jag kanske har varit hyfsat effektiv idag ändå...

Kram E.
ps: Det funkar att kommentera nu, så lämna gärna en tanke eller två när du tittar in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...