Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 23 oktober 2011

Sydag imorgon!

På agendan står:


  • Mössa med rosa apor

  • Mössa med turkosa apor och lejon

  • Hitta bra tygkassemodell på nätet

  • Tunika med körsbär

  • Dagiskasse med blommor och insekter

  • Förkläde till jobbet

  • Julstrumpor till mässan

Vi får se vad som hinns med. Sedan har jag lite svårt att fokusera ibland, så jag svävar kanske iväg i produkter som ska med på mässan. Jag har tyg jag vill sy av och grejer jag vill testa... Jag kan ha mycket svårt att beta av mina listor i ordning när jag inte har någon tidspress direkt. Men mössorna ska jag börja med, för det har jag lovat! :)

Vi ses imorgon!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...