Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 26 oktober 2011

Sista för idag!

Jag har sytt två dagiskassar till mässan. Jag har ju dessa fina molntyger som bara ligger. Tygerna är inte så kraftiga och jag kunde strukit på vliseline för att de skulle bli stadigare, men jag gjorde enklast möjliga , som en grundmodell, och kommer inte ta mer än 120 kronor på mässan.


Jag hade med mig den första dagiskassen jag sydde till Turkiet. Använde den väldigt mycket. De är ju inte jättestora mina kassar, men några blöjor, våtservetter, plånbok, solglasögon och mobil gick ju lätt ner. Vad mer kan en flicka på vift behöva liksom?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...