Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 6 oktober 2011

Gick ju hyfsat snabbt

så jag skriver lite mer....

Vi bor på ett bra hotell. Rummet är litet, men finns det hjärterum.... ;) Det ligger lite avsides, men det är gångavstånd till stränder och poolområdet är helt OK. Jag vet inte om jag vill åka till just Turkiet igen. Landet har inte tagit mig med storm. Men vi har det jättebra! Vi är tillsammans, sover ut på morgonen, myser på kvällarna och har kanonväder. Det blir bara varmare för varje dag.

Jag skriver nog inte mer. Vi hörs när vi kommer hem!
Har tagit massa bilder så då blir det värsta bildkavalkaden!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...