Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 26 oktober 2011

Välgörande ändamål!

Nu när kommunen har så förfärligt dåligt med pengar får man väl dra sitt strå till stacken... och sy ett par förkläden så att barnen inte blir så mjöliga när de bakar! ;)


Ville inte göra dem för "barnsliga" och söta när så pass stora barn ska ha dem. Och både pojkar och flickor. Men lite roliga fick de ändå bli. Nu är det bara julstrumpor kvar på min lista... Känner inte för det idag. Jag syr vidare på något annat fint istället. Hinner jag klart kommer bilder.


Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...