Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 7 augusti 2011

Nu så...

... är vi färdigpackade. Imorgon kl. 9.10 lyfter vi från Kallax mot Landvetter. Som vanligt med blandade känslor. Alltid skönt att komma hem, men så sorgligt att lämna mamma och pappa.

Nelly kollar Saltkråkan på nääära håll.


Det jag däremot ser fram emot är att komma igång och sy igen. 2 dagar i veckan är tanken att jag ska jobba med Oopsie Nelly of Sweden. 3 dagar på skolan. Får se om jag går ihop ekonomiskt. Jag får nog försöka hejda mig när det gäller att köpa in nya tyger. Inte vara så snabb med att erbjuda mig att köpa in nytt efter önskemål. Men det kommer att bli svårt. Det är ju något av det bästa jag vet. Tygjakt! :)

Välkommen med din beställning nu så kan jag dra igång arbetshösten med en rivstart! Det har varit fasligt lugnt den senaste tiden.
Mina sydagar kommer att vara måndagar och onsdagar. Det är väl då det kommer vara mest aktivitet här på bloggen också. Eller dagen efter då jag lägger in bilder på det jag sytt.

Jag hoppas och tror att det blir en minimässa i höst igen. Det är så roligt! Jag vill gärna ha med mig nya grejer, som singoallor och sjalar.

Nu är det vällingtajm här. Nelly har stundtals varit på ett uruselt humör idag och kommer nog somna tidigt.
Vi ses när vi är hemma i Borås igen!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...