Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 9 augusti 2011

Jaha...

...då var vi där igen. Mått risigt hela dagen. Slut på ledigheten och ett läsår framför mig. I år räckte det med att börja tänka på framtiden så kom den...migränen. Får se hur jag mår efter första arbetsdagen imorgon. Can´t wait! :(


1 kommentar:

  1. Å näeej, krya på dig eller vad man nu kan säga om migrän. Hoppas att det inte blir för långvarigt. Tror jag känner igen mig lite, vill göra så mycket i verksta'n, men tiden ska räcka till så många andra saker också.
    KRAM till dig!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...