Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 6 augusti 2011

Igår...

...var det en kalasdag! Vi firade framförallt Alex, men även Nelly som fick vara med på ett hörn precis som Alex var på hennes dag för ett par veckor sedan. Ett litet firande av mamma och pappas 35-åriga bröllopsdag lyckades vi också klämma in.

Först sjöng vi för Alex. Han blev inte väckt av vår skönsång, för han hade vaknat redan kvart i sju och väntat och väntat. Nelly däremot undrade nog om det skulle bli en vana det där med att vakna av sång. Kunde hon nog vänja sig vid tror jag. Såg väldigt belåten ut.

Sedan var jag och Nelly på barnsång här på sta´n medan Alex och morfar fixade fiskespö. Kl. 16 var det bokat bord på Waldorf, för att fira bröllopsdagen med oss, Uffe, Pia och Fredrik. Sedan hem och dela ut presenter. T.o.m. jag fick en! Fast jag inte fyller år förrän om 2 veckor. Men inte mig emot! Det var en jättefin klocka! Tack!


Den bästa presenten tror jag nog:


Mmmm...jättefin!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...