Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 22 augusti 2011

Min egen!

Klippte ut denna redan i sommar. Nu först blev den klar. Känns lite somrig, så jag tänkte lägga undan den ett år, men så kom jag på; Den får hänga med till Turkiet om några veckor! Perfekt semesterväska!

Nu ska jag gå och sova. Imorgon är jag bara fröken för en dag, men sedan är det onsdag och jag får sy igen! Vi ses då!

Kram E.
ps: Har förstått att en del inte tycker att man ska kalla oss pedagoger/lärare för fröknar, men för mig är det helt OK. Jag tycker t.o.m. att det är lite gulligt! ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...