Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 3 augusti 2011

Nya tyger!

Fynd från Röda korset. Två gardinlängder med babuschkor. Brun botten. Jag har inte bestämt mig än om jag ska spara dem och ha som just gardiner i Nellys rum eller erbjuda dem här och göra t.ex. väskor av dem... Svårt beslut. Babuschkorna är 13 och 16 cm höga.


När jag köper tyger köper jag numera oftast 1 meter. Jag vill hellre ha många olika varianter än stora kvantiteter av några få. Här är dagens inköp från Ohlssons tyger.

Trikå. Passar till mössor och singoallatoppar/klänningar:


Vävda bomullstyger. Passar till singoallor, snuttefiltar, vimplar m.m:

Bollfrans med små bollar:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...