Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 1 augusti 2011

Ny duk!

Hittade en rund duk på Kronan idag. Den är mintgrön med vit botten och grönt kantband. Jättefina blommor! Drygt 140 cm i diameter vilket är perfekt för en snygg längd. Till knäna ungefär. Vill man ha den kortare är det lätt fixat, men vill man ha den längre blir det klurigare... :)


Inga fläckar!! Bara att paxa!
oopsienelly@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...