Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 26 augusti 2011

Nya dukar!

På Tradera kan man hitta fina saker! Jag har hittat tre dukar (första var den gula) som jag blivit riktigt nöjd med. Jag har missat några snyggingar i auktioner som blivit för dyra. För det där med att fynda en duk för 5 kronor händer visst inte inte så ofta som jag först hoppades på.

Mina senaste "fynd" ser i alla fall ut så här:


Allmogemönstrad, använd men i fint skick. Vackra färger!


Kurbits! Ser helt ny ut. Ljuvlig!

Med frakt landar en sån här fin duk ofta på runt hundralappen på Tradera. Men tyg till en vuxenkjol skulle kosta ungefär lika mycket och det känns som om jag kan erbjuda något lite mer unikt. Att möta någon i likadan kjol lär ju inte hända!

Nu, efter Mr Bean, har vi fastnat framför De dimhöljda bergens gorillor. En fascinerande film. Men jag är fasligt trött. Får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...