Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 14 augusti 2011

Sydde en kjol idag...

...till Marie.


Jag har fått sy lite idag. Det tackar jag för! Känns så skönt i själen! :)

Jag har flera grejer på gång, men tar gärna emot fler beställningar. Jag ska ju ha att göra 2 dagar i veckan framöver! Så, bring it on, bara!! Nu ska vi snart ta en fika, men sedan ska jag fortsätta med en mössa och en dagiskasse. Självklart tar jag mina beställningar i hyfsad ordning, men ibland får färgen på tråden i symaskinen styra. Nu kör vi blått en stund!


Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...