Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 13 augusti 2011

Nu har jag bestämt mig...

...tyget med babushkor är tillgängligt för väskor m.m.


Det är ett ganska kraftigt tyg som passar bäst till väskor. Brun botten. Helt nytt. Men begränsad bredd då det är två färdiga panellängder. Räcker knappt till en large-väska. Jag får minska 1cm på bredden. Funkar ändå bra. Det är inte så mycket....1 cm.

Babuchskorna är 13 och 16 cm höga.

...och nu även SLUT!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...