Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 18 augusti 2011

Nya väsktyger

Nu är det dags för lite höstiga väskor. På Fritsla tyglager hittade jag fyra jättefina väsktyger! De två första är något mörkare i verkligheten. Ibland slår blixten lite hårt. Men visst är de ljuvliga!?
Det är fler än jag som gillar det här fantastiskt fina tyget.
För tillfället är hela metern paxad!

Finns 1 meter av varje. Räcker till 2 Large-väskor. Eller flera av de mindre storlekarna...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...