Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 26 augusti 2011

Vilken vecka!

Nu är det på gång på allvar! Jobb och full fart! Puh! Skönt med fredag. Jag har inte ens hunnit lägga ut bilder på det senaste jag sytt. I onsdags fick jag en hel del gjort, även om mycket tid gick åt till att klippa och stryka. Men det är ju en del av skapandet det med, om än inte lika rolig del som själva sömnaden.

Först ut är ett bebisset till en liten Arvid. Lite lagom färgmatchat va´?! :) Jag är en riktig sucker för turkost och rött.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...