Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 26 augusti 2011

Väska

Det var som sagt inte bara jag som gillade det här tyget. Två väskbeställningar på kort tid blev det och här är den första. Storlek L.

Ikväll är Thomas på kickoff med jobbet. Just nu fick jag en oplanerad egen stund när Alex ville bada och Nelly är med och tycker att han är superkul. Hon badar alltså inte utan står bredvid badkaret och skrattar åt sin tokige bror. Snart ska jag fixa fredagsmys och välling så ska vi samlas framför Mr Bean. Tråkigt på TV ikväll måste jag säga. Men Mr Bean funkar i allafall för alla inblandade i brist på annat.

Jag har även köpt två nya dukar på Tradera. Lägger upp bilder på dem när Nelly somnat!
Trevlig fredagkväll!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...