Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 2 november 2011

Nu även byxor!!

Jag har nu hittat ett mönster på plysch eller velourbyxor som jag känner mig nöjd med. Första prototypen är uppsydd och väntar nu på att Nelly ska komma hem och prova. Håll tummarna för att hon är på provarhumör. Annars är det ingen idé att ens försöka. Enligt mönstret ska detta vara storlek 110. Vi får väl se.
Återkommer!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...