Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 4 november 2011

Vimplar!

Det var länge sedan jag sydde vimplar. Det är så kul. Visserligen tråkiga att klippa ut, men när man sedan kombinerar ihop dem och slutligen syr fast dem på bandet så växer det fram på ett så tillfredsställande sätt. Omedelbart resultat liksom. Sånt gillar jag! :)Oops, nu fick jag meddelandet att jag inte får in fler bilder på min blogg. Måste tydligen köpa mer utrymme. Jaha, det får jag väl kolla upp. Har inte lust att lägga ner och starta upp en ny blogg nu!


Ha det så bra!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...