Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 7 november 2011

Trött!


men glad efter en jättekul mässa. Det kom massa folk och alla var så snälla. Jag växte flera centimeter av alla komplimanger. Det är så roligt att stå där, lite pirrig och visa det man själv gjort och få höra att det är fint. TACK!

Men smakar det så kostar det... Idag är huvudet inte med mig alls. Tur att jag "bara" jobbar hemma idag. Något annat hade inte gått tror jag. Jag fick några beställningar på mässan och har en väska att sy sedan förut så jag pysslar på här i sakta mak. Men kurerar mig med tabletter och vila emellanåt. Snart är jag på banan igen! Vi hörs mer en annan dag, ville bara tacka för igår! Utan er finns ju Oopsie Nelly of Sweden liksom inte på riktigt, så jag är såååå tacksam!

Kram E.

2 kommentarer:

  1. Åh va fint det serut. Så himla synd att du fick ont i huvudet, hoppas det är bättre nu, KRAM!

    SvaraRadera
  2. Börjar känna mig bättre...men det var nog en av de värsta anfall jag haft. Puh! Imorgon är det nya tag för imorgon är det sydag!!! :)
    Kram E.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...