Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 21 november 2011

Vimplar x 2

Idag har jag betat av beställningar. En julstrumpa som jag visade innan och två vimplar. En i rött/svart och en i grönt/blått. Beställaren C. gillar Musse Pigg-tyget. Och jag håller med... det är fint!

Nu sitter jag utanför Nellys rum (eller vårt sovrum, hennes är visst inte klart ännu) och väntar på att hon ska somna. Jag vill ner och sy lite till. Kanske kan visa vad redan ikväll...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...