Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 5 november 2011

Stjärnbyxor!

Samma mönster och storlek som de förra. Men dessa är i jeanstyg med cerisa stjärnor på. Coolt! Tyget har lite stretch i sig. Tyvärr finns inte mycket kvar nu så jag kan inte sy fler byxor av den bit som är kvar. Jag kanske kan köpa mer om intresse finns.


Här ser man tydligare att de är ganska långa, i stl 110. Och jag har nu kommit på att det där med liten rumpa.... de passar förmodligen perfekt när man slutat med blöja, vilket man har när man har stl 110. Eller hur, Nelly!?!

De ser kanske konstiga ut i tyget om man förstorar bilden. Det beror på att tyget är lite blankt och då blir det liksom vågigt när man fotgraferar. Ser så klart inte ut så i verkliga livet.


Lite att växa i... och sluta med blöja i...

Går bra att leka i också.

Nu ska jag snart gå och sova. Ska bara sy klart en tunika. Mässa imorgon och jag ska vara där tidigt eftersom det är mycket att pyssla med. Skyltning, ballonger, hjälpa övriga tillrätta och så klart alla mina egna prylar som ska upp. Det är kul att vara med och arrangera, men mycket mer jobb än vi räknat med.

Hoppas vi ses där!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...