Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 14 november 2011

Så blev det!

Jag sydde på en ganska bred mudd.
Jag tycker den blev bra jag. Och Nelly verkar tycka den är mjuk och go´!

Idag har jag spenderat dagen med att köra min äldste och yngsta åt olika håll i sta´n. Nelly till vårdcentralen för att kolla prickarna hon fått i helgen och få en läkartid. Max tillbaka till skolan efter att han blivit skjutsad till tandläkaren av Thomas. Sedan tillbaka hem för att Nelly skulle sova lite och slutligen till vårdcentralen igen för den där läkartiden hon fick. Efter det skjutsade jag mig själv (och Nelly) till ett par tygaffärer. Dock utan att hitta något att köpa.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...