Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 23 november 2011

Börsar

Det har hänt något väldigt tråkigt, i min värld... Jag kan inte blogga från min dator i källaren. Min gamla pc vill inte stödja blogger eller om det är tvärtom. Funkar gör det i alla fall inte. Därför har det varit väldigt tyst idag fast jag suttit där nere och sytt med datorn på. Jag har lyssnat på Spotify och Facebookat mellan syandet, men har inte kunnat visa vad jag gör som jag ofta brukar. Det är nog dags att köpa en ny dator, men var jag ska skaka fram pengar till det har jag ingen aning om...

Nu sitter jag hos Alex som ska sova. Jag har fått låna Thomas dator så nu kan ni få se...

Några ganska småoch en lite större


Det är väldigt roligt att sy börsar. Jag tar med dessa på marknaderna jag ska var med på i december. 

Första är Julmys i stallet Nygår´n i Sandared. Det blir lördagen den 3 december kl. 12-17. Vi ska försöka bjuda på en mysigt eftermiddag med hantverk, hembakat och aktiviteter för barnen. Så ta med familjen och kom förbi! 

Jag lägger ut en vägbeskrivning här till höger.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...