Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 13 november 2011

Nya tyger!

Var på en liten tygjakt i onsdags och hittade några fina stuvar.

Imorgon blir det Vård av barn utan ersättning. Det krassa livet för en liten företagare. Nelly är alldeles prickig runt munnen. Jag befarar svinkoppor men ska kolla med vårdcentralen. Det kommer nog inte bli så mycket sytt tyvärr, men för att känna att jag gör någon nytta så tar jag med mig lilla Pricken och letar blåa tyger. :) Har en beställning på en vimpel och känner att blåa tyger kan vara bra att ha även efter att den är sydd.

Och uggletunikan är på G, Ann! :) Försöker sy den när Nelly sover... eller kollar på Pippi kanske.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...