Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 4 november 2011

Byxor på!

Idag ville Nelly gärna prova de nya kläderna jag sytt. Vi började med byxorna. De satt jättefint på. Storleken stämmer ganska bra. En liten 110 är det. Perfekt på en liten pojkrumpa skulle jag tro. Den pösade ganska mycket på längden och Nelly är nästan 100 cm lång.

Kläderna skrev jag... Ja, det kommer mer bilder under kvällen. Nu ska vi ut en sväng.
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...