Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 9 november 2011

Somliga straffar Gud direkt...

... och somliga väntar Han med några dagar. Jag fick genomföra mässan, men inte träffa mina vänner i måndagskväll. Man får vara glad för det lilla! ;)

Jag har nu överlevt det värsta migränanfallet i mannaminne. Mitt mannaminne. Har haft lika ont förut, men inte så här länge. Det började i söndagskväll. Väntat, efter mycket jobb inför mässan. Positiv stress kan också vara utlösande faktor. Det blev värre under måndagen, mycket värre. Jag gick och la mig efter middagen men hade så ont att jag knappt sov någonting den natten. Insåg att det inte fanns en chans till att klara en dag på skolan på tisdagen. Jag kom knappt ur sängen på morgonen. Sooov nästan hela tisdagen. Plötsligt byter värken sida! Men framåt två började det äntligen lätta.

Idag ligger det där och lurar. Jag är glad att jag har en dag hemma. Jag har vilat, strukit vliseline, vilat, ringt vårdcentralen, vilat, åkt ut en sväng till banken, apoteket och tygaffären! Nu har jag ätit lunch och ska lägga mig och vila en stund. Känner av huvudvärken på högersidan. Den liksom ligger där och väntar på att hoppa fram. Nog om det!

Måste få visa vilken fantastiskt gullig vaxduk jag sprang på idag:
Ljuvligt!

Det blir inga bilder på produkter idag. Har jag tur och ork syr jag klart en väska, men jag pressar inte mig själv... ska ju orka jobba imorgon och fredag på skolan.

Ha det bra!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...