Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 4 november 2011

Nya produkter

Har pysslat med lite nytt. Ja, modellen singoalla är ju inte ny, men nu syr jag i velour och med andra tillbehör och detaljer. Kul att variera sig och testa idéer som grott ett tag.

Tomtedräkten till kommande lusse- och julfester. Mössan är inte helt perfekt ännu. Modellen är en förlängd och avsmalnad vanlig mössa. Blev lite sned så här första gången, men det syns inte på. Och så ska den kompletteras med en liten vit boll. Men den var nog mjuk och go´ för Nelly tog på den flera gånger.

Knasigt med mössa inomhus.Modell singoalla med långa muddar, blir 3/4-ärm.
Här har jag inte bestämt mig om jag ska göra en vanlig fållning nedtill eller sätta dit en bred mudd. Återkommer om det.

Jag kommer att ta med tomtedräkten till mässan för att visa. Tar upp beställningar om intresse finns. Priset kommer att ligga på 250 kronor för klänning och förkläde. Mössa får vi se om jag vågar sälja. Måste ju bli nöjd själv först.

Man kan så klart välja vilket tyg man vill till förklädet. Möjligheterna är nästan oändliga! Detaljer, band, rosetter, fickor, knappar, spets, pompom.... ja, ni fattar....


Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...